Vores historie og rødder

En föränderlig värld

KRUUSE är ett modernt företag med djupa rötter på Fyn, Danmark. Vi har gått från ett härligt förflutet i Odense 1896 - under svåra tider som krävde sparsamhet, hårt arbete och envishet, med familjen Kruuse som centrum i flera generationer och med fantastiska anställda som oumbärlig hjälpt till att få idéerna till liv och ut i världen – till att nu vara en värdefull och uppskattad del av Covetrus, som är världens ledande leverantör till veterinärindustrin.

Vores DNA

Därför ska det vara KRUUSE

Fokus på kvalitet och service i världsklass är genom historien blivit så inarbetetat i hela vår kultur så det blivit en del av vår DNA – och det kommer det att fortsätta vara framöver.
Våra kunder ska veta att vi inte kompromissar med kvaliteten och att service förr oss ligger både innan, under och efter köpet. Vi är inte bara säljare, vi är samarbetspartner till våra kunder. Det är därför vi har så många lojala kunder som håller fast i att när det ska vara riktigt bra, så ska det vara KRUUSE.

Vores værdier før, nu og fremover

Våra värderingar

Hos KRUUSE vill vi hålla fast i de bästa av de värderingar vi haft med oss från början.
Integritet och ärlighet. Ansvarighet, trovärdighet och respekt. Omsorg och sammanhållning. Hög professionalism och en global syn.
Det är en kultur och anda som givit oss många duktiga och lojala kollegor, som firat både 10, 20 och 30 års jubileum hos oss. På det sättet är vi fortfarande ett familjeföretag.

 

Teamwork

Vi spelar varandra bra

KRUUSE är ett gammalt företag med en tradition att alla samarbetar om ett gemensamt mål, och där du har friheten att vara den du är och att använda dina förmågor och utveckla dina färdigheter.
Vi är var och en specialister inom vårt område, men det är genom det starka teamwork som de goda lösningarna dyker upp.

Tidslinie