Biopet Omega-3, 250 ml (275377) - Hud og pels | www.kruuse.com

Finn produkt

Biopet Omega-3, 250 ml

275377

Biopet® Omega-3 fiskeolie er en 100% ren fiskeolie fra vildtfangede fisk med højt indhold af de vigtige fedtsyrer EPA og DHA til hunde og katte med særlige ernæringsbehov. Biopet Omega-3 fås i flere størrelser og som kapsler.
Biopet® Omega-3 er gunstig for hud, pels og poter.

Biopet Omega-3, 250 ml

275377
Gavnlig for pels, hud og poter
Biopet® Omega-3 fiskeolie støtter hudens funktioner ved dermatosis og hårtab. De fleste hunde får bedre pels af Omega-3 tilskud. Pelsen holder sig blank og fin året rundt. Trædepuderne bliver bløde, fine og uden revner. Mange hundeejere tror at det er normalt at hunden klør sig. Sådan er det ikke. Det er et tegn på at hunden har et problem. Nogen gange er det pga. en eller anden form for allergi. Mangel på essentielle fedtsyrer kan resultere i tør hud, skæl og tab af pels samt øget tendens til hudproblemer og kløe.

Artrose
Mindst en ud af fire ældre hunde og katte lider af slidgigt. Her er hjælp til at give dem livsglæden tilbage. Biopet® Omega-3 understøtter metabolismen i leddene ved artrose.

Vigtig for nervesystemets udvikling
DHA er en Omega-3 fedtsyre som er betydningsfuld for en optimal udvikling af hjerne og nervesystem.
Biopet® Omega-3 er rig på Omega-3 fedtsyrer
Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA spiller en vigtig rolle i alle kroppens celler. De hører til verdens mest veldokumenterede naturmidler. Omega-3 og Omega-6 er essentielle fedtsyrer. Det betyder at de er livsvigtige for både dyr og mennesker. De skal tilføres igennem kosten, eftersom vi ikke kan producere dem selv. Omega-6 findes som regel i tilstrækkelige mængder i færdigfoder. De fleste hunde og katte får derimod for lidt Omega-3 fordi foderet indeholder små mængder af denne fedtsyre.

Krav om højt indhold af essentielle fedtsyrer
Den fisk, der anvendes til fremstillingen, er ikke opdrættet, men fanget på rent, dybt havvand. Koldt og dybt vand medvirker til, at fiskene bliverrige på EPA og DHA. Indholdet i Biopet Omega-3 udgør Omega-3: 38-40 %, hvoraf EPA min. 18 % og DHAmin. 12 %. Kvote Ω6/Ω3 = 0,09.Biopet® Omega-3 fiskeolie er af levnedsmiddelkvalitet og opfylder alle krav om renhed.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter