DAX Hånd- & Hudkrem, 250 ml tube (323001) - Personlig pleie | www.kruuse.com

Finn produkt

DAX Hånd- & Hudkrem, 250 ml tube

323001

DAX Hand & Hudcreme passer utmerket for daglig pleie av hender og hele kroppen. Gjentatt kontakt med vann tørker ut huden. Om vinteren er det dessuten lett å få problemer med tørr hud, både av streng kulde og tørr inneluft. Mange trenger også etterfukting av hud på sommeren, når soling og bading tørker ut den følsomme huden. DAX Hand & Hudcreme oppretter og bevarer hudens naturlige fuktighets- og fettbalanse. Gjør raskt tørr og ru hud naturlig myk og smidig.

Huden utsettes daglig for hard belastning. Fukt, smuss, kjemikalier og tørr luft svekker hudens motstandskraft/barriere. Å pleie sin hud riktig bidrar til at den fungerer normalt og beholder sin beskyttende evne og reduserer risikoen for hudproblemer.

Forventet levering Sendt samme arbeidsdag ved bestilling innen kl. 11

DAX Hånd- & Hudkrem, 250 ml tube

323001
Produktfakta
DAX Hand & Hudcreme smører huden slik at den oppretter sin naturlige fuktighetsbalanse. Den går raskt inn i huden og føles ikke klissette. Inneholder solsikkeolje med hudpleiende egenskaper. DAX Hand & Hudcreme finnes som svakt parfymert og uparfymert, pH 5.

Lagring og holdbarhet
Oppbevares i romtemperatur i originalforpakning. Holdbarhet i ubrutt forpakning, se holdbarhetsdato på forpakningen. Holdbarhet i åpen forpakning ca. 12 måneder.

Miljø
Samtlige forpakninger er av gjenvinningsmateriale og avgir ingen skadelige stoffer ved ev. forbrenning.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter