Salli sadelstol, dreibar, sort, medium (281087) - Sadelstol | www.kruuse.com

Finn produkt

Salli sadelstol, dreibar, sort, medium

281087

Salli Classic sadelstol
Ergonomisk og ryggvennlig stol i finsk design og kvalitet.
Høydejusterbar med gassfjær.

Forventet levering Sendt samme arbeidsdag ved bestilling innen kl. 11

Salli sadelstol, dreibar, sort, medium

281087
Prinsipper for å sitte på en sadelstol
En Salli sadelstol gir den riktige vinkel på lårene, slik at bekkenet skyves frem og man beholder den naturlige svai i ryggen. Overkroppen hviler på sitteknoklene og kommer i balanse uten ryggstøtten. Den forbedrede holdningen gir bedre åndedrett, minsker trykket på magen,genitalier, muskelspenninger og øker sirkulasjonen.
10 års garanti på setet.
Forskning om hvordan trykket er ved alminnelig sittende stilling En konvensjonell sitteestilling innebærer en låsing av hoftene og en meget høy temperatur under lårene, hvilket kan medføre helseskader.
Med den to-delte Salli Sadelstol minskes risikoen for problemer med de mannlige genitalier, som er spesielt kjent fra sykling. Kvinner får en mindre risiko for infeksjoner i underlivet samt at trykket på nerver og blodkar reduseres. Ved å skifte sittestilling endres hoftenes stilling slik at man sitter behagelig og trykket flyttes over på sitteknoklene.

Tradisjonell kontorstol:
Skadelig trykk på baksiden av lår og sittemuskulatur.
Delt sadelstol sete:

Trykket er korrekt på sitteknoklene
Salli sadelstol er utviklet slik at du kan arbeide med samme bevegelighet og frihet som når du står, mens du avlaster benene og unngår problemer som kommer ved en tradisjonell sittende stilling.

Du sitter behagelig, ditt velbefinnende økes og arbeidskapasiteten stiger.

Alternative produkter

 

Relaterte produkter