v-gel larynxmaske, Katt 4-6 kg (S), C5, 1 stk. (272724) - V-Gel | www.kruuse.com

Finn produkt

v-gel larynxmaske, Katt 4-6 kg (S), C5, 1 stk.

272724

Larynxsmaske til nem og atraumatisk intubering af kat.
Se video under "Yderligere beskrivelse".

v-gel larynxmaske, Katt 4-6 kg (S), C5, 1 stk.

272724
v-gel er den første veterinærspecifikke supraglottiske luftvejsenhed til anæstesi og genoplivning.

v-gel benytter en ikke-oppustelig, super-blød og anatomisk formet cuff, der skaber en eminent luftvejsforsegling omkring de pharyngale, laryngale, perilaryngale og øvre osophagale strukturer.v-gel tilkat udgør et fremragende alternativ til intubering med traditionelle endotrakealtubus. Den eminente forsegling opnås gennem en kombination af det gel-lignende materiale sammen med et unikt design, der afspejler deanatomiske forhold i de øvre luftveje hos katte. Det gør at man med lidt træning kan opnå god og sikker adgang til kattens luftveje på mindre end 4 sekunder og samtidig undgå de patient traumer, der kan være forbundet med anvendelsen af traditionelle ET tubus.

Der er blevet udført over 150 anæstesier på katte blandt både almindelige praksis og universitetshospitaler i Europa for at validere dette produkt. Dettefor at sikre, at her virkelig er tale om den letteste og mest sikre måde at intubere en kat. v-gel teknologien blev først markedsført indenfor human anæstesien under navnet I-gel. Denne anvendes i dag i mere end 88 lande verden over.
Vi bringer nu de samme kliniske fordele, I-gel har opnået indenfor human anæstesi til den veterinære sektor med v-gel til kat.

Se rengøringsvejledning her:

Alternative produkter

 

Relaterte produkter