Transportbur | www.kruuse.com

Finn produkt

Transportbure_content-header

Transportbur

Se vår transportbur brosjyre ved å klikke her
Er du logget inn på kruuse.com kan du handle med det samme.

 

 

Transportbur

IATA transportbur - Kjæledyr med på fly!
Når reisen går med fly, og kjæledyret skal med, så stiller det ekstra store krav til transportburet. IATA (International Air Transport Association), som representerer 230 flyselskaper eller 93% av all ruteflytrafikk, har satt opp en rekke spesifikasjoner til transportbur med hensyn til materialer, låsebeslag, lokk, lufting og mye mer.

Vi har et bredt sortiment av forskjellige bur i varierende størrelser, som oppfyller disse spesifikasjoner fra IATA. Se alle variantene ved å klikke på linken her. Vær oppmerksom på, at det er opp til det enkelte luftfartselskap å godkjenne et transportbur til flyvning med selskapet – også selv om det oppfyller IATA’s spesifikationer. Du kan lese mere om transport av kjæledyr med fly her og om IATA’s spesifikasjoner til transportbur i denne pdf fil.


Transportbur_andre

Kjæledyr i bilen! (øvrige bur)
Går turen med bil, båt eller annet transportmiddel, så behøver kravene til buret ikke være like høye, som de bur som oppfyller IATA’s spesifikationer.

Vi har bur med forskellige spesifikasjoner, som dekker forskjellige behov alt etter om det skal brukes til en lang kjøretur i bilen eller en liten tur ned til dyrlegen. Finn de bur, som passer til deg og dine kunder her.


Savic_but

Metalbur - Hundens eget hjem!
Mange mennesker tror, at hunder ikke liker å oppholde seg i små lukkede rom som eksempelvis et metalbur. Men rent faktisk oppfatter de fleste hunder det som et trygt og sikkert sted å oppholde seg, nesten som hunder i den frie natur søker mot små huler. De oppfatter det med andre ord som deres eget lille hjem. Et metalbur fra Savic er fremstillet i kraftig metall og kan brukes i bilen som transportbur eller i huset som hundens eget hjem.

Det er viktig å tilvenne hunden langsomt til buret og gjerne fra den er valp. Gjør buret komfortabelt med en bløt seng og hold burets dør konstant åpen inntil hunden er blitt vant med buret. Hunden kan evt. hjelpes litt på vei med godbiter i starten, men tving aldri hunden inn i buret og benytt den aldri som avstraffelse. Buret skal være hundens eget trygge værested uansett om buret brukes som transportbur i bilen eller som hundens fristed hjemme. Se vårt utvalg her.