Klar til julehandlen? | www.kruuse.com

Finn produkt

Klar til julehandlen?

Tilbudene gjelder til og med 30. november 2012.
KONG nyheter til hunden
KONG har lansert en rekke morsomme og spennende nyheter, som er perfekte som julegaver til hunden.
Velg mellom de myke og søte Snugga Wubba Friend stoffdyr og KONG Snake eller de ekstremt holdbare Extreme TraXx mini bildekk til aggressive tyggere. KONG Extreme TRAXX kan fylles med godbiter og garanterer for mye aktiv lek og underholdning, som holder hunden beskjeftiget i lang tid.
Se mer HER >

KONG nyheter til katten
Kattene skal selvfølgelig også ha julegaver. Velg mellom Swizzle Bird fiskestangen til interaktiv lek med katten eller de søte, myke og morsomme plysjbamsene, som er fylt med nordamerikansk katte urt (catnip).
Se mer HER >


Bløte pakker er noen ganger den beste gave.
Ved kjøp av min 4 stk får du 20% rabatt
En BUSTER Memory Foam seng er den perfekte løsningen til hunder med leddproblemer eller gikt. Den former seg etter hundens kropp slik at hunden slapper av, selv om leddene gjør vondt.
Se mer HER >

Julegaver kan godt være til langørede
BUSTER IncrediBowl gjør det slutt på lange hundeører i matskålen. Skålens spesielle fasong sørger nemlig for å holde hundens ører utenfor mat- og vannskålen. Ørene holdes utenfor maten og vannet, dessuten bidrar skålens innadvendte fasong til at hunden spiser langsommere.
Se mer HER >

Intelligent fôring – intelligent julegave
BUSTER DogMaze er designet som en labyrint. Plasser hundens fôr i de dype og kurvede gangene, så det kan sees og luktes men først spises,
når hunden har forstått at den må dytte fôret til en av utgangene. Hunden vil bruke lenger tid på sitt måltid, og dens sanser stimuleres og
utfordres mens den spiser. Resultatet er en sunnere og mer velopplagt hund.
Kjøp et display og spar 20%
Se mer HER >

En original julegave
BUSTER Food Cube er det originale hundeleketøy, som også brukes som fordispenser. Fyll terningen med mat eller godbiter, og hunden vil være aktivert i timevis. Aktiveringen stimulerer hunden både mentalt og fysisk, og det fremmer dens naturlige instinkter.
Kjøp et display og spar 20%
Se mere HER >
PlaqueOff til hunder og katter
PlaqueOff er et 100 % naturlig fortilskudd mot tannstein og dårlig ånde hos hunder og katter. Hovedingrediensen er et pulver fra en spesiell havalge (Ascophyllum Nodosum Algae D1070), som gjør PlaqueOff effektiv mot plakk og tannstein.
Se mere HER >
PlaqueOff Katt
Den velkjente PlaqueOff er nå videreutviklet spesielt til katter. PlaqueOff Cat er et 100 % naturlig produkt som består av pulver fra en spesiell havalge, nå er den tilsatt ølgjær for å øke smaksopplevelsen optimalt for katten din. PlaqueOff Cat er effektiv forebyggelse av plakk og tannstein, det gir frisk pust og sunnere tenner..
Se mer HER >
Serene UM
Serene UM er et naturlig fortilskudd med beroligende innvirkning på hyperaktive, aggressive eller nervøse kjæledyr.
Inneholder en spesiell blanding av vitaminer, mineraler og aminosyrer, og anbefales av spesialister til bruk i forbindelse med tordenvær, fyrverkeri, bilkjøring eller ved generell nervøsitet.
Se mer HER >